FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Als u nog meer vragen heeft over onze diensten of andere gerelateerde onderwerpen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen!

*Website prijzen zijn excl. BTW

Veelgestelde Vragen (FAQ)

VT-Marketing is een marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van websites, het ontwikkelen van social media posts en het creëren van advertenties met behulp van software. We bieden een breed scala aan diensten om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw merk te laten groeien.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • E-mail: infovt-marketing.nl
  • Telefoon: 0630407690
  • Onze website: infovt-marketing.nl 

Het proces voor het maken van een website of het ontwikkelen van social media posts en advertenties begint meestal met een grondige bespreking van uw wensen en doelstellingen. We zullen uw behoeften en doelen begrijpen om een strategie op maat te ontwikkelen. Vervolgens zullen we de benodigde inhoud en ontwerpelementen creëren en deze met u afstemmen voordat we overgaan tot de uiteindelijke implementatie.

De tijd die nodig is voor het maken van een website of het ontwikkelen van social media posts en advertenties kan variëren, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Kleine projecten kunnen binnen enkele weken worden afgerond, terwijl grotere projecten meer tijd kunnen vergen. We zullen u altijd op de hoogte houden van de voortgang en de verwachte opleverdatum.

Bij VT-Marketing hechten we veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en beschermen. U kunt ons privacybeleid vinden op onze website of door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens.

Alle door ons gecreëerde inhoud, inclusief websiteontwerpen, social media posts en advertenties, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Tenzij anders overeengekomen, behouden wij het eigendom van deze creaties. Het gebruik van onze creatieve werken zonder onze toestemming is niet toegestaan.

Ja, we streven ernaar om websites te maken die zoekmachinevriendelijk zijn. Dit omvat het optimaliseren van de inhoud, structuur en technische aspecten van de website om de vindbaarheid en ranking in zoekmachines te verbeteren.

Ja, we kunnen advertenties op sociale media-platforms beheren om uw doelgroep te bereiken en uw merk te promoten. We zullen een strategie ontwikkelen die past bij uw doelstellingen en budget, en de prestaties van de advertenties continu volgen en optimaliseren.

Wij ondersteunen verschillende sociale media-platforms, waaronder maar niet beperkt tot Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. We zullen met u samenwerken om de juiste platforms te kiezen die het meest relevant zijn voor uw bedrijf en doelgroep.

Ja, we bieden training en ondersteuning na de oplevering van onze diensten. We willen ervoor zorgen dat u vertrouwd bent met de nieuwe website, social media posts en advertenties, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Staat uw vraag niet in de FAQ?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen!